Dolce Gusto Circolo - designový švihák na Vašem stole

U přístrojů Dolce Gusto jsme si celkem zvykli na originální design. Starší modely kávovarů už zdobí nejednu kuchyni nebo domácí bar. Nyní tu máme novinku - Dolce Gusto Circolo od firmy DeLonghi. Přece jen trochu uvolněnější a nápaditější design, to jsou nové přístroje Dolce Gusto Circolo, na které nyní narazíte v supermarketu. Mají větší nádrž, která s sebou nese i menší potřebu neustálého dolévání vody, těžší součástky a především nápaditý design, který opět, jak už jsme si u přístrojů Dolce Gusto zvykli, perfektně ladí s designem naší kuchyně.




Co stojí na kávovaru Dolce Gusto Circolo opravdu za pozornost

Čtvrtý model kávovaru Dolce Gusto nabízí kromě tradičně jednoduché přípravy lahodné kávy Dolce Gusto něco navíc. Tento model přichází s nákladně vypadajícím designem, který ale stále zahrnuje základní díly, díky kterým funguje stejně, jako předchozí modely kávovarů Dolce Gusto.


Tyto díly jsou trochu specifické, jmenujem 15 barovou pumpu na horkou vodu, zmíněnou nádržku na vodu a digitální systém zadávání množství vody, které proženete přes každou kapsli, tentokrát ve formě LED displeje a otočného kolečka. A to nejdůležitější? Držák na kapsli, který ji spolehlivě přišpendlí do útrob přístroje.
Kromě zmíněného otočného kolečka množství vody ti máme ještě tři další tlačítka. Jedno je klasickým vypínačem napájení a další dvě slouží pro volbu studené nebo horké vody. Páka mechanicky zamyká kapsli do držáku a propichuje ji při přípravě nápoje.
Odkapávač kryje výškově nastavitelná nerezová mřížka, tedy žádný nekvalitní plast. U tohoto přístroje Dolce Gusto se nehraje jen na design, ale i na kvalitu použitých materiálů.
Bonusem je zásobník na použité kapsle.


Funkce kávovaru Dolce Gusto Circolo

Od kávovarů nečekáme nic navíc, kromě perfektní přípravy lahodné kávy. U přístrojů Dolce Gusto na kapsle tu máme v zásadě variace na stále stejné téma.
V případě produktové řady kávovarů Dolce Gusto je tímto tématem patnácti barová pumpička, která žene vodu ze zásobníku tenkou jehlou do kapsle s nápojem. Tato voda, ať už studená, nebo přehřátá ve formě páry, vyplní celou nápojovou kapsli, rozpouští její obsah, a odtéká dírkou ve dně do připraveného hrníčku.
Série Dolce Gusto pracuje s většími plastovými kapslemi, které neobsahují samozřejmě jenom lahodnou kávu. Je to nekonečná řada dalších nápojů, horkých nebo studených. Čokoláda, ledový čaj, pravý čínský chai a další řada lahodných nápojů založených na kávovém základu. Řada nápojů obsahuje přidanou kapsli s mlékem.


Příprava lahodného nápoje Dolce Gusto v přístroji Dolce Gusto Circolo probíhá jednoduše. Vezmete jednu takovou kapsli, umístíte ji do připraveného držáku na kapsle, pákou ji zafixujete a proděravíte, nastavíte množství vody na LED displeji a zmáčknete tlačítko pro horkou nebo studenou vodu. To je vše.


Žádné komentáře:

Okomentovat